top of page

Frequent Gestelde Vragen

Wat is de gemiddelde levertermijn van een auto?

De levertermijnen zijn erg afhankelijk van de betreffende auto, op het moment dat er een akkoord is op een beschikbaar model wordt de auto geïmporteerd en op Nederlands kenteken geregistreerd. Dit proces duurt maximaal 7-10 werkdagen.

Hoe gaan jullie om met de schaarste?

De huidige schaarste op de automarkt is ontstaan door tekort aan grondstoffen, vertragingen en de toenemende vraag voor vooral vol-elektrische auto's. Om u van een verkorte levertermijn te garanderen kijken wij verder dan de Nederlandse grens, met een bereik in heel west-europa is uw (specifieke) wens haalbaar.

Zorgt deze extra zorg bij het inkoopproces niet voor een hogere prijs?

In tegendeel, omdat auto's buiten Nederland vaak relatief goedkoper zijn kunnen wij vaak een voordelig verschil aanbieden in de vraagprijs en worden alle extra kosten als resultaat van het import proces ook in de vraagprijs verwerkt. Dus alle voordelen met ook nog een eerlijke prijs relatief tot de Nederlandse automarkt. 

Hoe werkt het proces?

U kunt met ons contact opnemen over uw wensen voor uw nieuwe elektrische auto. Op basis van uw wensen geven wij een indicatie van onze verwachting met betrekking tot de levertermijn, dit is per model verschillend. Ook krijgt u een indicatie van de vraagprijs en kunnen er specifieke wensen zoals opties, kleur etc. worden besproken. 

Wij zijn bereikbaar via: 

contact@coquelicotcars.com of +31 6 81 14 60 69

bottom of page