top of page

Diensten

Alles over onze diensten

Core business

Onze diensten beginnen bij het aanbieden van nieuwe elektrische auto's, ook op basis van uw specifieke wensen en met een gunstige levertermijn. Ook importeren wij frequent elektrische auto's, mocht u niet zeer specifiek op zoek zijn kunt u altijd onze collectie in de gaten houden en een afspraak inplannen voor een bezichtiging als een van de auto's u bevalt. 

Specifieke wensen

Een nieuwe auto aanschaffen is een speciaal fenomeen, en wij begrijpen dat. U spendeert relatief veel tijd in een auto, dus dan is het ook wenselijk dat de auto zich aan uw wensen voldoet. Ook kunnen kleine details veel voordeel betekenen, bijvoorbeeld de eerste toelating van de auto met betrekking tot de bijtelling. Wij zijn bereid om specifiek op zoek te gaan naar een auto die aan al uw wensen voldoet, dit kan met betrekking tot kleur, opties en andere belangrijke voorkeuren zoals of het een btw of margeauto moet zijn. 

Verkorte levertijden, goed contact en een aangenaam proces

 

Het kopen van een nieuwe elektrische auto is een speciale gelegenheid, ook dat begrijpen wij. Om het proces zo aangenaam mogelijk te maken ligt de nadruk niet alleen op de auto, levertijden en het import proces maar ook de mens. Wij vinden het belangrijk dat u plezier ervaart in het uitkiezen van uw nieuwe auto. Van de opties kiezen tot de aflevering, het is ons streven om dit proces tot in de puntjes uit te werken zodat u zich enkel hoeft te verheugen op de test-rit en de afleverdatum. 

Wij kijken er naar uit om voor u aan de slag te gaan, neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

bottom of page