HYUNDAI IONIQ 5

58 kWh | Galactic Grey

€ 56.950

De Hyundai IONIQ 5 is een enorm statement voor het elektrische autosegment met (snel)laadtijden van enkel 18 minuten voor een volle batterij en een actieradius van 320 volgens de WLTP meetmethode. Met de sleutel op zak loopt u op eigen gemak de auto tegemoet waarbij de deuren meteen worden ontgrendeld en de hendels naar buiten rijken voor u om de deur te openen. Eenmaal binnen ervaart u meteen het comfortabele interieur met alle nodige essenties. De schermen bieden u voor- tijdens en na het rijden alle informatie die u ooit nodig zal hebben voor dagelijks rijplezier.

Dit model betreft een in 11/2021 geproduceerde "Dynamiq" uitvoering met 58 kWh batterij, inclusief: elektrische achterklep, het LED pakket en uiteraard een warmtepomp.

Wij verwachten deze auto begin oktober in ontvangst te nemen, uiteraard kunt u de auto alvast reserveren. In verband met de huidige schaarste willen wij u adviseren dit wel op korte termijn te doen.

Wij willen u  deze auto betreft een Duitse uitvoering waardoor er mogelijk verschillen zijn met de Nederlands uitgevoerde IONIQ 5's. Hoewel wij deze advertenties met de uiterste zorg samenstellen kunnen er soms fouten in voorkomen. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

© 2021 Coquelicot.